4 пута дигитални Аудио напоље Фибер Оптиц циклуса Пон Плц-о да

4 пута дигитални Аудио напоље Фибер Оптиц циклуса Пон Плц-о да

Цепидлака ПЛЦ (Планар Лигхтwаве коло) су један режим разделника са је чак и Сплиту однос из једног уноса влакана да више излаза влакна.

Function

Цепидлака ПЛЦ (Планар Лигхтwаве коло) су један режим разделника са је чак и Сплиту однос из једног уноса влакана да више излаза влакна. Доступно сплит грофови: 1 x 4, 1 x 8, 1 x 16 и 1 x 32. ПЛЦ разделника су расположивих са 900 µм лабава цијев мономодним влакнима и прекинут или унтерминатед према вашим потребама. О да Унцоннецторизед ПЛЦ Ма са нема конекторима за лако сплицинг или цоннецторизатион. О да Цоннецторизед ПЛЦ су доступне у избору Фибер Оптиц Конектори: ЛЦ/УПЦ ЛЦ/АПЦ, СЦ/УПЦ, СЦ/АПЦ, ФЦ/УПЦ, ФЦ/АПЦ и СТ/УПЦ.

Позајмио сам само на широко искуство и стручност, Сопо} добро је познат као један од највећих произвођача 4 пута дигитални аудио се влакна оптичке олово пон плц-цепидлака за његов високог квалитета и ниска цена производа и врхунску услугу. Молим те, буди слободна да купим јефтино производа произведених у Кини из наше фабрике.

Hot Tags: 4 пута дигитални аудио напоље фибер оптиц олово пон плц-о да произвођача, фабрика, направљено у Кини, квалитет, ниска цена, јефтино
Сродни производи
Biz bilan bog'lanish
SOPO Optik aloqa kompaniyasi, Ltd.

Адреса: JinDiDa sanoat zonasi, Langkou Industry Pak, Dalang ko'chasi, Longhua New District, Shenzhen, China

Телефон: +86-755-23124132

Факс: 86-755-23774378

Е-пошта: 18818523155@163.com

SOPO Optik aloqa kompaniyasi, Ltd.
foottop